La solicitarea CRJ, CRRN Sasca Mică pune la dispoziție numerele de telefon la care rudele pot primi informații

5.05.2020

Urmare a mesajelor referitoare la imposibilitatatea unor rude de a lua legătura cu membrii familiei plasați în Centrul de tip rezidențial din Sasca Mică, județul Suceava, Centrul de Resurse Juridice (CRJ) a contactat telefonic și prin email conducerea DGASPC Suceava. Astfel, CRJ a exprimat îngrijorarea că lipsa accesului la comunicare a rezidenților din acest centru este deosebit de gravă și că trebuie identificată o soluție prin care rezidenții să ia legătura cu cei dragi. DGASPC Suceava a pus la dispoziție un număr de telefon afișat pe pagina de internet a DGASPC și a transmis că în data de 7 mai a.c. când în tură vor intra alți angajați vor fi afișate alte numere de telefon.

_____________

Știre Europa FM: La mai mult de o săptâmână de izbucnirea focarului de coronavirus de la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihică Sasca Mică, din județul Suceava, reprezentanții instituției, transmit prin Centrul de Resurse Juridice că rudele pacienților au la dispoziție 3 numere de telefon pentru informații.

Cele trei contacte sunt Ivănuș Mariana (asistent social, tel. 0751.897.793), Haloiu Ramona (psiholog, tel. 0749.916.019) și Ștefănoaia Maria (educator, 0743.727.547).

Pe site-ul DGASPC Suceava a fost postat și un anunț cu intervalul orar în care familiile/aparținătorii pot lua legătura cu asistentul social, numărul de telefon la care pot suna și solicita informații despre starea de sănătate a rezidenților: